Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Planet 21 – Ημέρα Περιβάλλοντος για το Sofitel Athens Airport

Με αφορμή το νέο αειφόρο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Γαλλικού Ομίλου Accor, « Planet 21 », η ομάδα του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport ανέλαβε την Παρασκευή 27 Απριλίου τον καθαρισμό του υγροτόπου της Βραυρώνας. Με αυτόν τον τρόπο το ξενοδοχείο συνέβαλλε στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθείται από τον Όμιλο και που στοχεύει στην εξασφάλιση συμμετοχής των εργαζομένων του σε όλο τον κόσμο σε δραστηριότητες που αφορούν το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport με την βοήθεια της «Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας», συνέβαλε στον καθαρισμό του υγροτόπου της Βραυρώνας, επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας όπου βρίσκεται ο ναός της Βραυρώνιας Αρτέμιδος και ενημερώθηκε από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για την μοναδικότητα του υγροτόπου. Ο υγρότοπος της Βραυρώνας αποτελεί από τα πιο σημαντικά καταφύγια άγριας ζωής της Αττικής. Σε αυτό το μοναδικό οικοσύστημα έχουν παρατηρηθεί πάνω από 170 είδη πουλιών, καθώς και πολλά αμφίβια, ερπετά και μικρά θηλαστικά. Παράλληλα, εκεί φιλοξενείτε ο ναός της Βραυρώνιας Αρτέμιδος όπου στην αρχαιότητα διοργανώνανε μεγάλες τελετές με μουσικούς αγώνες, απαγγελίες ποιημάτων και θαλάσσια αγωνίσματα. Για τους παραπάνω λόγους είναι επιτακτική η προστασία και ανάδειξη της περιοχής της Βραυρώνας προκειμένου να διαφυλαχθεί η ιδιαιτερότητα του τοπίου.

Η ενεργός συμμετοχή των εργαζομένων και η κινητοποίηση τους σε αυτήν την ενέργεια υποδηλώνει την κοινωνική ευθύνη που ακολουθείται από τον Όμιλο και αναδεικνύει την ομαδικότητα και την συνεργασία σε συνδυασμό με τις πολιτιστικές ευαισθησίες μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο