Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Ο Βασίλης Θέος στο Sofitel Athens Airport

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 η έκθεση έργων τέχνης του εικαστικού Βασίλη Θέου με τίτλο «Ένωση».

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από μοναδικά έργα του ταλαντούχου καλλιτέχνη ο οποίος ερμηνεύει την «Ένωση» ως εξής: «Το συναίσθημα και οι διαδρομές καθορίζουν το πραγματικό ταξίδι της ζωής μας. Ο δρόμος είναι είτε φανταστικός, είτε αληθινός. Το συναίσθημα είναι η αφορμή. Η ένωση τους μέσα από σπειροειδείς κινήσεις είναι αναπόφευκτη. Για τον καθένα μας.».

Ο Βασίλης Θέος γεννήθηκε στη Λαμία το 1965. Σπούδασε στο στούντιο της καλλιτέχνιδας «Eva Tourtoglou-Bony» και στο «ATES» στην Αθήνα.  Κάποια από τα έργα του βρίσκονται στις παρακάτω συλλογές: ACG ART, Artaz, Hewlett-Packard, Ratio Betriebsberatung GMBH στην Βιέννη, και στο Ίδρυμα Ελαιουργείον στην Κρήτη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 05 Ιανουαρίου 2012 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από Δευτέρα ως Κυριακή, όλο το 24ωρο. Τα έργα τέχνης θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο