Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Ο Γιώργος Λυντζέρης στο Sofitel Athens Airport

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012 η έκθεση έργων τέχνης του καλλιτέχνη Γιώργου Λυντζέρη με τίτλο «Ιστορίες».

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από μοναδικά έργα του ταλαντούχου καλλιτέχνη ο οποίος ερμηνεύει τις «Ιστορίες» ως εξής: «Η αφήγηση είναι τέχνη της καρδιάς. Ο νους παραθέτει τα συστατικά, τα πρόσωπα, τα αντικείμενα, τον χώρο, κλπ. Από εκεί και πέρα έγκειται στον θεατή-ακροατή να ανακαλύψει ένα μέρος ή όλη την αλήθεια της ιστορίας».

Ο Γιώργος Λυντζέρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις όπως επίσης σκηνογραφίες και διαλέξεις. Παράλληλα με όλα αυτά, από το 2009 και έως σήμερα διδάσκει στο Μικρό Πολυτεχνείο εφαρμοσμένη σκηνογραφία και fashion design.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Μαρτίου 2012 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από Δευτέρα ως Κυριακή, όλο το 24ωρο. Τα έργα τέχνης είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο