Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Νέος Γενικός Διευθυντής στο Sofitel Athens Airport

undefined

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport ανέλαβε από την 1η Αυγούστου 2016 ο Γιώργος Σταύρου αντικαθιστώντας τον Cyril Manguso, ο οποίος ανέλαβε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο Sofitel στις Βρυξέλλες.

Ο Γιώργος Σταύρου εργάζεται στον Ξενοδοχειακό Όμιλο ACCOR Hotels από το 1999 όπου για 9 χρόνια διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου στην Ελλάδα, θέση από την οποία συμμετείχε ενεργά στο άνοιγμα του Sofitel Athens Airportτο 2001. Τη διετία 2009-2010, και παράλληλα με την ιδιότητα του Εμπορικού Διευθυντή του Sofitel Athens Airport, διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου.

Ο κ. Σταύρου δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό τομέα για πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων στο ξενοδοχείο Park Αθηνών, εργάστηκε για 10 χρόνια σε διάφορες λειτουργικές θέσεις στο NJV Meridien Αθηνών, ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του απέκτησε εμπειρία σε τρεις ξενοδοχειακές μονάδες πολυεθνικών αλυσίδων στις Βρυξέλλες.

Ο Γιώργος Σταύρου έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Αθήνα και Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στις Βρυξέλλες. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο