Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Η Αγγελική Δουβέρη στο Sofitel Athens Airport

 

Στους χώρους του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 η έκθεση έργων τέχνης της εικαστικού Αγγελικής Δουβέρη με τίτλο «Delicate Reality».
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από μοναδικά έργα της ταλαντούχας καλλιτέχνιδος με κοινό άξονα την συνένωση δύο διαφορετικών χρονικών επιπέδων σε μια νέα πραγματικότητα, μέσα από το φωτογραφικό ταξίδι και την περιπλάνηση.

Ο Θοδωρής Φίλος γράφει: «Η σειρά Delicate Reality μας μεταφέρει σ’ έναν μυθικό κόσμο που μπερδεύει τις εποχές και αποδεικνύει το αυτονόητο. Τα πάντα ρει. Όλα είναι σε ροή. Σημασία έχει από ποια γωνία το βλέπεις. Ή τι ακόμα μπορείς να δεις εσύ που κάποιοι άλλοι δεν βλέπουν… Η Αγγελική Δουβέρη χειρίζεται τις φωτογραφίες της σαν βάση/αφορμή για να μας μιλήσει για έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που φαίνεται να έχει χαθεί κι όμως λειτουργεί. Τουλάχιστον συναισθηματικά… Με την σειρά Delicate Reality η καλλιτέχνης μας δηλώνει πως πραγματικότητα χωρίς συναίσθημα είναι μια ανύπαρκτη κατάσταση.  Ή θέση.»

Η Αγγελική Δουβέρη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1974. Σπούδασε Φωτογραφία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας καθώς και στην «Ecole Supérieure Artistique Le 75», στις Βρυξέλλες. Επίσης, παρακολούθησε το μάθημα φωτογραφίας στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και απέκτησε πτυχίο Master στις Φωτογραφικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τον Μάιο του 2013 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από Δευτέρα ως Κυριακή, όλο το 24ωρο. Τα έργα τέχνης είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο