Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Φιλανθρωπική Βραδιά στο Sofitel Athens Airport

Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport και η FrezArts Congresses and Communication διοργάνωσαν, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, μία υπέροχη βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό με την παρουσία του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κυρίου Jean-Loup Kuhn-Delforge, και επίτιμο καλεσμένο τον διεθνούς φήμης Έλληνα ερμηνευτή, Ντέμη Ρούσσο, ο οποίος τραγούδησε προς όφελος των παιδιών του ιδρύματος.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την 31η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και στα πλαίσια του κλεισίματος του 2ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας στην Αθήνα, και συμπεριελάμβανε δείπνο, ζωντανή μουσική από τον κύριο Δημήτρη Κανάκη, επίδειξη μόδας από τον γνωστό σχεδιαστή, Μιχάλη Ασλάνη και την εταιρεία “Aslanis prêt à porter by Pournaras”,  και την συμμετοχή του DJ Κύριλλου Ρούσσου. Οι παρευρισκόμενοι, που προέρχονταν από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και από την Γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, απόλαυσαν μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ιδρύματος κοινωνικής εργασίας «Χατζηπατέρειον». Το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών, είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο έμπειρα Κέντρα στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και άλλα συνοδά προβλήματα. Στα 39 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, έχουν ωφεληθεί των υπηρεσιών του περίπου 2.000 παιδιά, με μέσο χρόνο παραμονής τα τέσσερα χρόνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο