Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Expedia Insiders 2012 για το Sofitel Athens Airport

 

Το Sofitel Athens Airport είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που βρίσκεται στην λίστα του Expedia Insiders’ Select® για το 2012, μία ετήσια κατάταξη των ξενοδοχείων που έλαβαν τις καλύτερες κριτικές, όπως καθορίζεται από τον κορυφαίο παγκοσμίως online ταξιδιωτικό οδηγό. Η λίστα Insiders’ Select® παρουσιάζει τις εντυπώσεις πάνω από 500.000 πελατών του Expedia που ελήφθησαν μέσα στο 2011. Οι εντυπώσεις βασίζονται στην εκτίμηση του προϊόντος και των υπηρεσιών σε συνδυασμό με την τιμή. Η επιλογή των εντυπώσεων γίνεται από πάνω από 650 εξειδικευμένους υπαλλήλους του Expedia σε τοπικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Η λίστα Insiders’ Select είναι εύκολη στην χρήση και βοηθάει τους ταξιδιώτες να βρουν το τέλειο ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας την αξιόπιστη κρίση των υπόλοιπων ταξιδιωτών.

Η αποκλειστική λίστα του 2012 ορίζει μόνο 650 ξενοδοχεία ως Insiders’ Select, ανάμεσα σε περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις που βρίσκονται στα sites του Expedia σε όλο τον κόσμο. Η λίστα Insiders’ Select βοηθάει τους ταξιδιώτες να παίρνουν ασφαλέστερες αποφάσεις για τον κάθε προορισμό προσδιορίζοντας τα ξενοδοχεία που έχουν αναγνωριστεί από άλλους ταξιδιώτες για την εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς.

Το βραβείο αυτό κάνει περήφανο το Sofitel Athens Airport το οποίο συνεχίζει με συνέπεια την δέσμευση του προς την τελειότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο