Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Accor Earth Guest Day 2011

Τα ξενοδοχεία Novotel Athènes και Sofitel Athens Airport διοργάνωσαν, την Τετάρτη 04 Μαΐου, ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα της γης με θέμα « Το περιβάλλον και η προστασία του πλανήτη», στα πλαίσια του προγράμματος που ακολουθείται από τον Γαλλικό Όμιλο Accor « Accor Earth Guest Day».

Οι εταιρείες, Anista, Βελτιωτική, Ελλάδα Καθαρή, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Energy Lines, Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Philips, ΣΚΑÏ, Sychem και WWF ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των ξενοδοχείων για να παρουσιάσουν την περιβαλλοντική πολιτική τους.

Με αφορμή την ημερίδα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, να γνωρίσουν πως η επιχειρηματικότητα σε διάφορους τομείς συμβαδίζει με το περιβάλλον και να αναρωτηθούν για μελλοντικές ενέργειες που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο