Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: 10 Χρόνια Sofitel Athens Airport

Το Sofitel Athens Airport γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του διοργανώνοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία ένα κοκτέιλ πάρτυ 5 αστέρων, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Callisto του ξενοδοχείου.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από την γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, σε μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα υπό τον φωτισμό από αστέρια Swarovski. Τα δέντρα που διακοσμούσαν τον εξωτερικό χώρο καθώς και το τεχνητό χιόνι δημιουργούσαν μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με Γαλλική φινέτσα.

Ο κύριος Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, και ο κύριος Γιώργος Σταύρου, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, ευχαρίστησαν τους συναδέρφους και τους συνεργάτες τους για την συνεχή υποστήριξη που τους δίνουν τα τελευταία 10 χρόνια και τόνισαν πως χωρίς αυτούς δεν θα είχαν καταφέρει πολλά από τα επιτεύγματα του ξενοδοχείου. Μέσα σε αυτά και το 1.000.000 διανυκτερεύσεις που πρόσφατα συμπλήρωσε το ξενοδοχείο.

Η βραδιά περιελάμβανε και κάποιες πιο συγκινητικές στιγμές όπως αυτήν όπου ανέβηκαν στην σκηνή όλοι οι υπάλληλοι που βρίσκονται στο ξενοδοχείο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καθώς και το βίντεο με φωτογραφίες από όλη την διαδρομή αυτών των 10 ετών.

Ακολούθησε η κοπή της τούρτας και στην συνέχεια 10 τυχεροί ανάμεσα στους παρευρισκόμενους κέρδισαν κάποια ταξίδια σε ξενοδοχεία της Sofitel σε όλο τον κόσμο. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική, ποτό και απολαυστικές δημιουργίες των σεφ του ξενοδοχείου.

Το Sofitel Athens Airport υπόσχεται πως θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με την δέσμευση «Να συνεχίσουμε το Magnifique ταξίδι για τα επόμενα 10 χρόνια!».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο