Τα νέα των μελών μας

SNOWFLAKE Magazine: To βουνό έχει το δικό του περιοδικό

 

 

SNOWFLAKE Magazine: Χειμερινός τουρισμός στην Ελλάδα.

Κυκλοφορεί το νέο Snowflake Magazine, η πολυτελής δίγλωσση έκδοση (Αγγλικά – Ελληνικά) της ONDECK Media σε συνεργασία με τη δραστήρια Snowflake Winter School. Η  βραβευμένη εκδοτική εταιρεία αποκαλύπτει τον μαγικό κόσμο του βουνού μέσα από ενδιαφέροντα θέματα από τον χώρο του σκι και των χειμερινών σπορ υπογεγραμμένα από έμπειρους χιονοδρόμους, του διεθνούς και εγχώριου jet set με προσωπικότητες από τον τομέα του τουρισμού, της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής και του lifestyle, ταξιδιωτικά άρθρα, luxury προτάσεις διαμονής και exclusive επιλογές για τους λάτρεις του βουνού και των χειμερινών αποδράσεων στη φύση.

H διανομή είναι δωρεάν τόσο σε στρατηγικά σημεία με αφετηρία το lounge της Snowflake Winter School όσο και σε hot spots της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού, καθώς και σε premium events.

Με πλούσια θεματολογία και εξειδικευμένα άρθρα, το πρώτο τεύχος του Snowflake δίνει τον λόγο σε έμπειρους χιονοδρόμους και εκπαιδευτές, οι οποίοι μας μεταφέρουν τη μεγάλη τους αγάπη για το βουνό και μας μυούν στο χώρο του σκι, του snowboard, του splitboard και του ορειβατικού σκι.

Αναφερόμενος στη νέα έκδοση και τη νέα συνεργασία, ο δημιουργός της ONDECK Group, Γεράσιμος Γερολυμάτος, δήλωσε: «Όλοι μας κοιτάμε ψηλά, μας ενώνει το στοιχείο του νερού σε κάθε μορφή του, η αγάπη και ο θαυμασμός για τις ορεινές δραστηριότητες σε όλα τα υψόμετρα και, κυρίως, απευθυνόμαστε στους ίδιους περιπετειώδεις αναγνώστες». Από την πλευρά του, ο Διονύσης Πανουργιάς, συνιδιοκτήτης της Snowflake Winter School, ευχήθηκε βουνά γεμάτα χιόνια, τονίζοντας ότι ο αρχικός σκοπός της σχολής είναι η μετάδοση της τέχνης της χιονοδρομίας με την ταυτόχρονη μετουσίωση της αγάπης για το βουνό και το σεβασμό στο μεγαλείο της φύσης.

Στόχος της νέας έκδοσης είναι η προβολή των χειμερινών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Η διανομή θα πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού μέσα από τα κανάλια της Ondeck Media.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο