Τα νέα των μελών μας

SK Hospitality: Νέα συνεργασία SK Hospitality με Minos Collection Hotels

undefined

 

Η SK Hospitality με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα Minos Collection Hotels με έδρα την Κρήτη, ιδιοκτησίας Ν. & Χ. Βουρβαχάκη. Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Minos Hotel Collection, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την παραλία του Ρεθύμνου και μόλις 65 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων, αποτελούν σημαντική παρουσία για τον τουρισμό της περιοχής καθώς στο σύνολό τους προσφέρουν δυναμική 260 δωματίων.

Η SK Hospitality, έχοντας στο πλευρό της εκπροσώπους όλων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, που εκπροσωπεί σε θέματα πωλήσεων, έδωσε για άλλη μια φορά το «παρών» σε πολύ σημαντικές τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η παρουσία της ομάδας πωλήσεων της SK Hospitality στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου, ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή με το ανανεωμένο booth του καινοτόμου ελληνικού περιπτέρου και πραγματοποίησε περισσότερα από 60 ραντεβού με εκπροσώπους μεγάλων B2B & B2C Tour Operator της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, του Ισραήλ, του Βελγίου, της Ολλανδίας κ.α. στα πλαίσια προώθησης των ξενοδοχείων της.

undefined

Η SK Hospitality συμμετείχε και στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» που διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 18-19 & 20 Νοεμβρίου 2022. Στο περίπτερο 13 & Stand D7 (co-exhibitor) μαζί με τη γερμανική εταιρία Evintra– εξειδικευμένη στο διεθνές MICE, ενημέρωσε το κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να παρουσίασε τα ξενοδοχεία της σε περισσότερους από 50 Hosted Buyers σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Η SK Hospitality ολοκλήρωσε την παρουσία της στον χώρο των εκθέσεων για το 2022, με την κορυφαία διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού IBTM WORLD 2022 στη Βαρκελώνη, πραγματοποιώντας πάνω από 45 ραντεβού στοχευμένα σε θέματα MICE.

Παραμένοντας πιστή στο έργο της με σεβασμό και αφοσίωση προς τους πελάτες της η ομάδα της SK Hospitality ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες του τουρισμού για το έτος 2023 με την έκθεση ITB BERLIN που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας, στις 7-8 & 9 Μαρτίου 2023.


undefined
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@skhospitality.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο