Τα νέα των μελών μας

SGS: SGS Disinfection Monitored: Νέα υπηρεσία επικύρωσης του καθαρισμού και της απολύμανσης χώρων

undefined

 

Η εταιρία πιστοποιήσεων SGS εφαρμόζει μια νέα υπηρεσία που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης, περιλαμβανομένου του ιού Covid-19.

Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα, η SGS στέκεται στο πλευρό επιχειρήσεων και οργανισμών, παρέχοντάς τους τα μέσα που διασφαλίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους με σκοπό την προστασία των εργαζόμενων και των επισκεπτών τους.

Η υπηρεσία Disinfection Monitored της SGS έχει εφαρμογή σε οργανισμούς που σχετίζονται με τη συνάθροιση πληθυσμών, ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας του κοινού.

Το πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα οικονομικών κλάδων, όπως ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής και spa, άθλησης και ευεξίας, ταξιδιωτικά μέσα, αεροδρόμια, χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, μουσεία, σχολεία, νοσοκομεία, μονάδες παραγωγής, χώρους γραφείων, κινηματογράφους/θέατρα, εμπορικά κέντρα, αίθουσες ψυχαγωγίας, κλπ.

Αναλυτικά, η υπηρεσία ελέγχει την πληρότητα των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης ενός οργανισμού ή επιχείρησης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους, σύμφωνα με τις προτεινόμενες διαδικασίες και τα πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης. Ο έλεγχος γίνεται τόσο απομακρυσμένα όσο και επιτόπια, ενώ πραγματοποιείται δειγματοληψία και ενδελεχής έλεγχος για επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για λήψη δείγματος προς εργαστηριακό έλεγχο για τον ιό Covid-19. Η επιτυχής ολοκλήρωση των ελέγχων συμπληρώνεται με την απονομή του ειδικού σήματος.

Η υπηρεσία DisinfectionMonitored αναπτύχθηκε από την SGS με σκοπό να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία ενός διεθνούς οργανισμού με εμπειρία 150 χρόνων. Μεγάλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο ήδη εφαρμόζουν την υπηρεσία, όπως οι διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες ACCOR, Radisson, ΝΗ, η πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων HRS, η εταιρία SONAESIERRA που διαχειρίζεται ακίνητα στην Ευρώπη, Ασία, Νότια Αμερική και Αφρική.

Η SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρία επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 89.000 εργαζομένους. Με έδρα τη Γενεύη, είναι εισηγμένη στο ελβετικό χρηματιστήριο. Το 2019 ο συνολικός τζίρος ξεπέρασε τα 6,6 δις. ελβετικά φράγκα και τα κέρδη τα 702 εκ. ελβετικά φράγκα.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και, με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε βιομηχανίες και εξαγωγικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, όπως αγροτικής παραγωγής και τροφίμου, καταναλωτικών προϊόντων, πετρελαιοειδών, μεταλλευμάτων, ενέργειας, εμπορίου, Δημοσίου τομέα. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κος Δημήτρης Κατάκαλος

Tel: +30 210 5720777

Email: greeceinfo@sgs.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο