Τα νέα των μελών μας

SGS: Η εταιρεία SGS πιστοποίησε την εταιρία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

 

undefined

Η εταιρεία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, έλαβε την πιστοποίηση SGS DISINFECTION MONITORED, CLEANING CHECKED MARK, από την εταιρεία SGS Greece, την κορυφαία εταιρεία επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών δοκιμών και πιστοποιήσεων, στον κόσμο. Η πιστοποίηση αφορά στην τεκμηρίωση των διεργασιών καθαρισμού, απολύμανσης και πρόληψης της διασποράς του ιού SARS-Cov-2, που εφαρμόζονται στα ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία και van της.

Με δεδομένες τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας, η εταιρεία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ  ανταποκρίθηκε άμεσα για την ασφάλεια των επιβατών καθώς και των εργαζομένων, με την εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης, βάσει των διεθνών standards. Έτσι, μετά και από τις διαδικασίες ελέγχου από την εταιρεία SGS Greece, επιβεβαιώθηκαν τα ακόλουθα: 

  • Η εφαρμογή υψηλών πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και ελέγχονται εσωτερικά από ένα ενιαίο ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας.
  • Η συνεχής και αποτελεσματική εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού καθαριότητας.
  • Η επιλογή και συνεχής αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των καθαριστικών προϊόντων.
  • Η εφαρμογή αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων οργάνωσης για την πρόληψη της διασποράς από τον ιό Covid-19, σύμφωνα με τις ισχύουσες εθνικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, καθώς και τις διεθνείς οδηγίες του WHO, του CDC και του ECDC. 

Η υπηρεσία SGS DISINFECTION MONITORED, CLEANING CHECKED MARK ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους, μέσω λήψης περιβαλλοντικών δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και των επιβατών.

undefined

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SGS

Η SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρία επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 89.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα των παραγωγικών κλάδων, όπως πετρελαίου, αερίου και χημικών, μεταλλευμάτων, τροφίμων, αυτοκινήτου, αγροτικής παραγωγής, καταναλωτικών αγαθών, ναυτιλίας, υγείας και τουρισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Έρση Ζαχαροπούλου, EHS Business Manager, T. 210 5720777, E. Ersi.Zacharopoulou@sgs.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο