Τα νέα των μελών μας

SGS Greece: Ταξίδια και Φιλοξενία | Κατάταξη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων σε Κατηγορίες Αστέρων

Η SGS Greece αποτελεί πλέον διαπιστευμένο Φορέα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) για τον έλεγχο, την επιθεώρηση και την κατάταξη ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων, καθώς και την χορήγηση της Βεβαίωσης Συνδρομής Προϋποθέσεων Κατάταξης, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών. Αρμόδιος φορέας για την έκδοση των πιστοποιητικών κατάταξης των ξενοδοχείων– σύμφωνα με το ΦΕΚ 14/Β/12-1-2015 – είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Ως υπεύθυνοι για την Πιστοποίηση Προϊόντων, Διεργασιών και Υπηρεσιών κατά τον Ε.ΣΥ.Δ., σας βοηθάμε να βελτιώσετε την εμπειρία των επισκεπτών και τη φήμη της επωνυμίας σας με την υπηρεσία Hospitality Experience (HX) – μια ολοκληρωμένη λύση ελέγχου στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Επιπλέον, ως επίσημοι συνεργάτες της TUI GROUP, παρέχουμε ελέγχους και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Health n Safety στις Ξενοδοχειακές μονάδες, σε συνέχεια του προγράμματος Hospitality Excellence.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο kn.greece@sgs.com  για να ανακαλύψετε πώς η SGS Hospitality Solutions μπορεί να σας βοηθήσει!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο