Τα νέα των μελών μας

SGS: Διαπίστευση SGS Greece για διενέργεια επιθεωρήσεων κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων

undefined

Η διαδικασία της κατάταξης των Ξενοδοχειακών Μονάδων και Επιπλωμένων Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων αποτελεί υποχρεωτική απαίτηση με βάση τον Ν. 4276/2014 (ΦΕΚ Α 155/30.7.2014) για την χορήγηση πιστοποιητικού κατάταξης από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί όπως προβλέπουν σχετικές αποφάσεις μέχρι τις 31/12/2017. 

Η SGS στην Ελλάδα εξασφάλισε πρόσφατα την διαπίστευση κατά το πρότυπο ISO 17065 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και μπορεί πλέον να συμπληρώσει στις υπάρχουσες υπηρεσίες της στον κλάδο του Τουρισμού όπως το Hospitality Excellence program, την διενέργεια τεχνικών επιθεωρήσεων των τουριστικών καταλυμάτων για την κατάταξη τους σε κατηγορίες Αστέρων ή Κλειδιών.  

Η SGS αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως. Αναγνωρίζεται ως το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την ακεραιότητα της. Με περισσότερους από 85,000 υπαλλήλους, λειτουργεί ένα δίκτυο 1800 γραφείων και  εργαστηρίων σε όλο τον κόσμο.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο