Τα νέα των μελών μας

ΣΕΤΕ: Συμμετοχή του ΣΕΤΕ στη διαδικτυακή έκθεση 100% Hotel Show

 

undefined

 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών ΕπιχειρήσεωνΣΕΤΕ, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικής δικτύωσης, θα συμμετάσχει στην πρώτη διαδικτυακή διοργάνωση του 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23 έως 27 Νοεμβρίου 2020 σε ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό περιβάλλον φέρνοντας σε άμεση επαφή εκατοντάδες Ξενοδόχους με τις Εταιρείες που θα συμμετέχουν.

undefined

Οι Ξενοδόχοι και οι Εκθέτες του 100% Hotel Show θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν – μέσα από μια απλή διαδικασία προσωποποιημένες συναντήσεις on camera με την υπεύθυνη Μελών του ΣΕΤΕ, Καλλιόπη Ανδριοπούλου (andriopoulou@sete.gr), και να συζητήσουν αναλυτικά για τις δραστηριότητές τους, καθώς και να ενημερωθούν για τις δράσεις του Συνδέσμου.

Το 100% Hotel Show τελεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο