Τα νέα των μελών μας

SecureShop: Το σύστημα έκδοσης online Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της Mondial Assistance και για τους επιβάτες της Ολυμπιακής υλοποιείται από τη SecureShop

 
   

H Mondial Assistance, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικών ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών βοήθειας στον κόσμο. Συνεχίζοντας την επέκταση των συνεργασιών της για διάθεση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων, θα προσφέρει πλέον online Ταξιδιωτική Ασφάλιση και στους επιβάτες της Ολυμπιακής στη σελίδα της εταιρείας www.olympicair.com.

Οι επιβάτες της Ολυμπιακής, όπως και οι επιβάτες πολλών άλλων αεροπορικών εταιρειών, έχουν την επιλογή να ασφαλιστούν από τη Mondial Assistance επιλέγοντας “Ταξιδιωτική Ασφάλιση” στην κεντρική ιστοσελίδα τους. Την εφαρμογή αυτή, όπως και όλες τις υπόλοιπες μέχρι σήμερα τοπικές εφαρμογές ηλεκτρονικών real time εκδόσεων και πωλήσεων συμβολαίων Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, επιμελήθηκε και κατασκεύασε η SecureShop.  Το επίπεδο ασφάλειας της εφαρμογής υποστηρίζει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας 3D-Secure με τα πρότυπα Verified by VISA και SecureCode by MasterCard.

Η Mondial Assistance στράφηκε στις ηλεκτρονικές εκδόσεις και πωλήσεις συμβολαίων από το 2007 και έχει κάνει μεγάλη επένδυση στον τομέα αυτό, με αποτέλεσμα να διαθέτει τη μόνη απλή, ασφαλή και αποτελεσματική λύση στην Ελληνική αγορά για εφαρμογές B2B, B2C και B2B2C.  Οι εφαρμογές/εργαλεία της SecureShop όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις της Mondial Assistance για εγγυημένες, ασφαλείς και απρόσκοπτες real time ηλεκτρονικές πωλήσεις, αλλά είναι και οι ιδανικότερες για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οι εφαρμογές των νέων τεχνολογικών συστημάτων όπως Ajax, ελαχιστοποιούν τα βήματα πρότασης ασφάλισης και έκδοσης συμβολαίου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ολοκληρώνεται σε ελάχιστα λεπτά. Επιπλέον, θα γίνονται συνεχώς αναβαθμίσεις, με σκοπό την διευκόλυνση του χρήστη να κάνει γρήγορα και με πλήρη ασφάλεια αγορά Ταξιδιωτικής Ασφάλισης μέσω διαδικτύου, κάτι που δεν έχει κατορθώσει καμία άλλη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο.

Οι εφαρμογές της SecureShop δεν είναι ένα τυποποιημένο σύστημα, αλλά ένα ευέλικτο λογισμικό το οποίο ενσωματώνει όλες τις ιδιαιτερότητες έκδοσης ασφαλιστήριων συμβολαίων (πολιτική πωλήσεων ανά προορισμό και διάρκεια, υπολογισμό φόρων, πληρωμών, ακυρώσεων, επανέκδοση συμβολαίων, κλπ) σε μια τελείως αυτοματοποιημένη διαδικασία, ώστε να αποτελεί το ιδανικό εργαλείο πωλήσεων.  Ως αποτέλεσμα, οι ελληνικές αεροπορικές εταιρείες και τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω διαδικτύου να προτείνουν Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Mondial Assistance, με τις εφαρμογές της SecureShop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο