Τα νέα των μελών μας

Sealedair: Βραβείο βιωσιμότητας της ΕΗΜΑ 2017 από την Diversey Care

undefined

Το Βραβείο Βιωσιμότητας Diversey Care 2017 απονεμήθηκε στον Ανδρέα Γεωργίου, Γενικό Διευθυντή του Amathus Beach Hotel Limassol (στην Κύπρο), στο Gala Dinner της 44ης Γενικής Συνέλευσης της EHMA (European Hotel Managers Association) που έλαβε χώρα στην Ολλανδία, στις 18 Μαρτίου 2017. Το συγκεκριμένο βραβείο βιωσιμότητας απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν Γενικό Διευθυντή Μέλος της EHMA, ο οποίος συμβάλλει επιτυχώς μέσω ενός σημαντικού έργου σε θέματα διαχείρισης των πόρων και σε άλλα οικολογικά θέματα. Η βιωσιμότητα είναι μια κοινωνική ευθύνη, ενώ η σημασία της αυξάνεται συνεχώς στα επιχειρηματικά εγχειρήματα. 

Η Diversey Care έχει μια μακρά συνεργασία με την EHMA, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές πρακτικές βιωσιμότητας. Η DrIlham Kadri, Πρόεδρος της Diversey Care, Senior Vice President της Sealed Air, ενός παγκόσμιου ηγέτη στην ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, την υγιεινή των εγκαταστάσεων, την προστασία των προϊόντων σχολίασε: «Στη Diversey Care, ξανα-φανταζόμαστε τις βιομηχανίες που εξυπηρετούμε με στόχο να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που αισθάνεται, γεύεται και εργάζεται καλύτερα. Σε συνεργασία με την EHMA έχουμε ως στόχο να συμβάλλουμε σε έναν κερδοφόρο κλάδο φιλοξενίας που βάζει πάνω από όλα το περιβάλλον και τον επισκέπτη». 

Ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης από τρεις ανεξάρτητους κριτές: ένα μέλος της EHMA, έναν ανεξάρτητο δικαστή από κάποιο αξιόπιστο οργανισμό και από έναν ειδικό βιωσιμότητας της Diversey Care.

 undefined

Ο Ανδρέας Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής του Amathus Beach Hotel Limassol (στην Κύπρο) παρουσίασε ένα project με όνομα “Πράσινη πολυτέλεια” που απαντά σε μια εγγενή ανάγκη της νήσου Κύπρου, όπου το νερό αποτελεί σοβαρό θέμα. Τα αποθέματα είναι περιορισμένα και εξαρτώνται κυρίως από τις βροχοπτώσεις, γι’ αυτό και το νερό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο κ. Γεωργίου ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο περιβαλλοντικό έργο εξοικονόμησης ενέργειας, το οποίο βοηθάει το ξενοδοχείο στην καθημερινή του λειτουργία δημιουργώντας βιωσιμότητα για την κοινότητα. 

Σε αναγνώριση της εξαιρετικής και μακροχρόνιας προσπάθειας του ξενοδοχείου να προστατεύσει αλλά και να βελτιώσει το περιβάλλον, το Amathus Beach Hotel έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Συγχαίρουμε τον κ. Γεωργίου για την διάκρισή του, αλλά και το ξενοδοχείο για τη συνολική του δράση σχετικά με τη βιωσιμότητα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο