Τα νέα των μελών μας

Schneider Electric: Industry Innovation Days από την Schneider Electric σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

undefined

 

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με τίτλο “Industry Innovation Days”. Οι δύο εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν 11 και 25 Ιουνίου αντίστοιχα, είχαν στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο της βιομηχανίας μέσα από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική και πλατφόρμα Eco Struxure καθώς και για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας. 

undefined

Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής της SchneiderElectricγια την Ελλάδα & την Κύπρο. Στην παρουσίασή του τόνισε τις νέες τάσεις στον τομέα της ενέργειας, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της ψηφιοποίησης και στις αλλαγές που αυτή επιφέρει. Ακόμη, παρουσίασε την ανοιχτή και διαλειτουργική IoTαρχιτεκτονική και πλατφόρμα Eco Struxure μέσω παραδειγμάτων παγκόσμιων εφαρμογών της στους κλάδους της τσιμεντοβιομηχανίας και της γαλακτοκομίας καθώς και στο πώς αυτή συμβάλει σε πιο ενεργειακά αποδοτικές και βιώσιμες επιχειρήσεις. 

undefined

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση νέων βιομηχανικών προϊόντων και λογισμικών από τους Βαγγέλη Γκιώνη, Product Application Engineer και Χρήστο Παπαζαχαρία, IndustryOfferManager, Schneider Electric Ελλάδας & Κύπρου. Μερικά εκ των οποίων είναι τα εξής: οι ρυθμιστές στροφών AltivarATV320/340, οι ρυθμιστές στροφών και σερβοκινητήρες Lexium 32i, τα χρονικά Zelio NFCtimer, οι οθόνες αφής Magelis STO με την υποστήριξη του λογισμικού EcoStruxure Operator Terminal Expert (παλαιότερα γνωστό ως Vijeo XD) καθώς και το λογισμικό EcoStruxure™ Machine Expert (παλαιότερα γνωστό ως So Machine Basic).

undefined

 

Στη συνέχεια, ο κος Αθανάσιος Τσικόγιας, Data Center Solutions Architect, Schneider Electric Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, μοιράστηκε τις ΙΤ λύσεις και εξοπλισμό που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία στη βιομηχανία. Την εκδήλωση έκλεισε ο κος Λουΐζος Γεωργιάδης, Services Sales Account Executive, Schneider Electric Ελλάδας & Κύπρου, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τις υπηρεσίες εγκατεστημένης βάσης τονίζοντας ιδιαίτερη την αναγκαιότητα για διαγνωστική συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. 

undefined

Παράλληλα με τις ομιλίες, οι συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη σχετική έκθεση, να δουν από κοντά τις νέες λύσεις της Schneider Electric και να συνομιλήσουν με τα στελέχη σχετικά με τα νέα προϊόντα και λογισμικά.

undefined

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο