Τα νέα των μελών μας

Sbokos Hotel Group: Βράβευση Cretan Malia Park και Agapi Beach

 

 

Τα ξενοδοχεία του ομίλου SBOKOS HOTEL GROUP  Cretan Malia Park και Agapi Beach βρέθηκαν και για φέτος στα  κορυφαία στο κόσμο για τη περιβαλλοντική τους πολιτική, αποσπώντας  το περιβαλλοντικό βραβείο “TUI Umwelt Champion Award”,  του μεγαλύτερου στο κόσμο Τour Operator τη TUI.

Το Cretan Malia Park κατέλαβε τη δωδέκατη θέση στα 100 πρώτα ξενοδοχεία παγκοσμίως που έλαβαν το “TUI Umwelt Champion Award”.

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται κάθε χρόνο, βάσει ειδικών περιβαλλοντικών μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, της τεκμηριωμένης φιλικής προς το περιβάλλον  πολιτικής που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία, αλλά και των ειδικών ερωτηματολογίων, στα οποία οι πελάτες εκφράζουν τη γνώμη τους, σε σχέση με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν.

Και τα δύο εν λόγω ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το ISO 14001, διεθνές σύστημα ποιότητας περιβαλλοντικής διαχείρισης.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο