Τα νέα των μελών μας

Sbokos Hotel Grοup: Βραβεία Sbokos Hotel Grοup

undefined

 

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Grοup απέσπασαν και φέτος σημαντικά βραβεία από το μεγαλύτερο στο κόσμο Τour Operator, τη TUI. 

Cretan Malia Park και Agapi Beach βρέθηκαν και για φέτος στα κορυφαία στο κόσμο για τη περιβαλλοντική τους πολιτική, αποσπώντας το περιβαλλοντικό βραβείο “TUI Umwelt Champion Award”.

undefined

 

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται κάθε χρόνο, βάσει ειδικών περιβαλλοντικών κριτηρίων κιαι μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, της τεκμηριωμένης φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία, αλλά και των ειδικών ερωτηματολογίων, στα οποία οι πελάτες εκφράζουν τη γνώμη τους, σε σχέση με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες και τη πολιτική του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν. 

Το Cretan Malia Park και το Agapi Beach βραβεύτηκαν επίσης και με το νέο βραβείο της TUI “TUI Family Champion”, το οποίο βραβεύει τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία! 

Επιπλέον το Cretan Malia Park τιμήθηκε και με το σημαντικό βραβείο ποιότητας TUI TOP Quality Award.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο