Τα νέα των μελών μας

Santikos Hotels & Resorts: ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ HOLLYWOOD ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

 ‘Οταν η Ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή μέσω  προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  και ειδικά στην περίπτωση που αφορά στη στήριξη του Διεθνούς Κινήματος Special Olympics  γίνονται θαύματα.  Πολιτική και πολιτειακή ηγεσία , Πρέσβης, αστέρες του Hollywood, προσωπικότητες προστρέχουν να συνδράμουν.

Όταν μάλιστα πρόκειται και για ξενοδοχεία με διεθνή προβολή , όπως τα  SLH ξενοδοχεία  στη Σκιάθο , του Ομίλου Santikos Hotels & Resorts, Skiathos Princess και Aegean Suites,  η προσπάθεια  έχει διεθνή διάσταση και προβολή. Ο ξενοδοχειακός Όμιλος , με ξενοδοχεία στη Σκιάθο, Αλόννησο και Πήλιο έχει ξεκινήσει  διεθνή   καμπάνια με το σλόγκαν «10+1 reasons to smile” και   αρωγοί στην προσπάθεια ενημέρωσης και προώθησης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και το HELLENIC CENTRE στο Λονδίνο.

Στο Μπούρτζι της Σκιάθου , στις 20 Ιουνίου 2010, παρουσία εκατοντάδων πολιτών και τουριστών, αλλά και δύο αστέρων του παγκόσμιου κινηματογράφου, Kurt Russell και Goldie Hawn,   υπεγράφη το Μνημόνιο ένταξης του νησιού στο πρόγραμμα «ΠΟΛΙΣ – ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics  AΘΗΝΑ 2011 από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κα Γιάννα Δεσποτοπούλου και τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη.

Η Σκιάθος θα φιλοξενήσει την 230μελή Αποστολή από την Μ. Βρετανία, για 4 ημέρες τον Ιούνιο του 2011  και για το λόγο αυτό στην Τελετή υπογραφής του Μνημονίου παρέστη και ο Πρέσβης της Μ. Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάντσμαν, ο οποίος με δηλώσεις του εξήρε την προσφορά των κατοίκων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ομίλου SANTIΚOS HOTELS & RESORTS που ανέλαβε την δωρεάν φιλοξενία των Βρετανών αθλητών και στηρίζει όλη την προσπάθεια «ευαισθητοποίησης» και προώθησης  στην Ελλάδα και στην Αγγλία για τον επόμενο χρόνο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Λιβανός, οι βουλευτές κκ Κ. Καρτάλης και Π. Μαρκάκης, ο επίτιμος Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Ποταμιάνος, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αθλητές Special Olympics του Νομού, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των Στρατιωτικών και Λιμενικών Αρχών και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Πρόεδρος Γιάννα Δεσποτοπούλου, απένειμε την ανωτάτη τιμητική διάκριση των Special Olympics στον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη και στην Πρόεδρο της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής «ΠΟΛΙΣ – ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ» κυρία Βίκυ Σαντίκου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους και την καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών του νησιού που ως εθελοντές θα υποδεχθούν τους αθλητές και θα διοργανώσουν εκδηλώσεις προς τιμή τους.
                                               
                                                                                                                                          

       

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο