Τα νέα των μελών μας

Sani Resort: To Sani Resort βραβεύτηκε ως “Καλύτερο θέρετρο για οικογένειες στον κόσμο” από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller Russia

Το Sani Resort έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια ισχυρό αντίκτυπο στο εξωτερικό, ως ένα από τα καλύτερα παραθεριστικά θέρετρα του κόσμου. Τα τέσσερα ξενοδοχεία του κοσμοπολίτικου θερέτρου, λαμβάνουν κάθε χρόνο βραβεία για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους φιλοξενούμενούς τους.

H βράβευση του Sani Resort ως το “Καλύτερο θέρετρο για οικογένειες στον κόσμο” ήρθε για να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα των στόχων της Σάνη ΑΕ που είναι ο διαρκής σεβασμός στην ποιότητα των ξενοδοχειακών παροχών και η συνεχής ανάπτυξη τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Και όλο αυτό αγκαλιάζεται και γίνεται πραγματικότητα από το προσωπικό και όλη την ομάδα της εταιρίας.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 16/11 στο Shelk Event Hall της Μόσχας, παρουσία 320 καλεσμένων από όλον τον κόσμο. Η ΣΑΝΗ ΑΕ είναι η μοναδική Ελληνική εταιρία που βραβεύτηκε φέτος από την Conde Nast, αφήνοντας πίσω της διεθνείς εταιρίες όπως η Forte Village στην Ιταλία, η Normandy Barriere στη Γαλλία και η Santa Park στην Φιλανδία.
Επιπλέον, η Σανη ΑΕ έχει επιβραβευτεί για τις δραστηριότητές της στον χώρο του τουρισμού για το 2012 με τα παρακάτω βραβεία:

1.    Best Resort in Greece by Greek Conde Nast Traveller
2.    SBH  Trip Advisor’s certificate of Excellence for Top 25 Hotels for Families in Greece”
3.    SBC Trip Advisor’s certificate of Excellence for Top 25 Hotels for Families in Greece”
4.    SAS Trip Advisor’s certificate of Excellence for Top 25 Hotels for Families in Greece”
5.    PSV Trip Advisor’s certificate of Excellence for Top 25 Large Hotels & Resorts for Families in the World” and “Top 25 Hotels for Families in Europe ”
6.    Green awards (Blue flag, Green Key, Travelife Gold award)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο