Τα νέα των μελών μας

Σαμαράς & Συνεργάτες: Πραγματοποίηση Ημερίδας

 

Οι «Εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην Αυτοκίνηση και τις Μεταφορές» αποτέλεσαν το θέμα της ανοικτής Ημερίδας που διοργάνωσε η εταιρεία «Σαμαράς & Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί» την Δευτέρα 01/12/2014 στο ξενοδοχείο «PORTO PALACE» στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η Ημερίδα στέφθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς εκτιμάται πως την παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων πλήθος επισήμων και ανθρώπων του κλάδου της αυτοκίνησης και των μεταφορών.

Η «Σαμαράς & Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί», πιστή στον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα και λειτουργώντας ως «One Stop Shop» για τον επαγγελματία και τον επιχειρηματία συνεχίζει να αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης προς όφελος των πελατών της αλλά και συνολικά του επαγγελματικού/ επιχειρηματικού κόσμου εν γένει.

Στο χώρο της αυτοκίνησης και των μεταφορών οι εξελίξεις είναι ταχύτατες, ιδιαίτερα όσον αφορά τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Η αεριοκίνηση (Φυσικό Αέριο CNG και Υγραέριο LPG), η ηλεκτροκίνηση και η υδρογονοκίνηση αποτελούν πλέον πραγματικότητα και στη χώρα μας. Τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και νομοθεσίας προκύπτουν συνεχώς νέα δεδομένα που έχουν αλλάξει άρδην το τοπίο. 

Τα νέα αυτά δεδομένα αναλύθηκαν διεξοδικά στην εκδήλωση από ειδικούς του κλάδου, ενώ το παρόν έδωσαν οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες παρουσίασαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου αλλά και στον προαύλιο χώρο αυτού τα τελευταία τους μοντέλα με εναλλακτικές μορφές ενέργειας (αυτοκίνητα με καύσιμο το Φυσικό Αέριο CNG και ηλεκτρικά αυτοκίνητα).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο