Τα νέα των μελών μας

Σαμαράς & Συνεργάτες: Ημερίδα για τις ενναλακτικές μορφές ενέργειας στην αυτοκίνηση και στις μεταφορές

Οι «Εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην Αυτοκίνηση και τις Μεταφορές» πρόκειται να αποτελέσουν το θέμα της ανοικτής Ημερίδας που διοργανώνει η εταιρεία «Σαμαράς & Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί» την Δευτέρα 01/12/2014 και ώρα 13:00 στο ξενοδοχείο «PORTO PALACE» (26ης Οκτωβρίου 65, Περιοχή FIX) στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η «Σαμαράς & Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί», πιστή στον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα και λειτουργώντας ως «One Stop Shop» για τον επαγγελματία και τον επιχειρηματία συνεχίζει να αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης προς όφελος των πελατών της αλλά και συνολικά του επαγγελματικού/επιχειρηματικού κόσμου εν γένει.

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία, οικονομία και επιχειρηματικότητα περίοδο, όπου προτεραιότητα επιβίωσης και ανάπτυξης είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας δια μέσου νέων στοχευμένων επενδύσεων και μείωσης του κόστους για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, γίνεται ολοένα και περισσότερο κοινή πεποίθηση του επιχειρηματικού κόσμου ότι μία από τις πλέον κρίσιμες παραμέτρους στην κατεύθυνση αυτή είναι η μείωση του κόστους των μετακινήσεων και μεταφορών.

Στο χώρο της αυτοκίνησης και των μεταφορών οι εξελίξεις είναι ταχύτατες, ιδιαίτερα όσον αφορά τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Η αεριοκίνηση (Φυσικό Αέριο CNG και Υγραέριο LPG), η ηλεκτροκίνηση και η υδρογονοκίνηση αποτελούν πλέον πραγματικότητα και στη χώρα μας. Τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και νομοθεσίας προκύπτουν συνεχώς νέα δεδομένα που έχουν αλλάξει άρδην το τοπίο. 

Τα νέα αυτά δεδομένα πρόκειται να αναλυθούν στην εκδήλωση από ειδικούς του κλάδου, ενώ το παρόν θα δώσουν οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες θα εκθέσουν στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου τα τελευταία τους μοντέλα με εναλλακτικές μορφές ενέργειας (αυτοκίνητα με καύσιμο το Φυσικό Αέριο CNG και ηλεκτρικά αυτοκίνητα).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο