Τα νέα των μελών μας

ΣΑΑΕ: Βράβευση κου Μαμαλάκη από ΙΑΤΑ

undefined

Ο υπεύθυνος του Διεθνούς Οργανισμού Αεροπορικών Μεταφορών (ΙΑΤΑ) στην Ελλάδα κος Γ. Μαμαλάκης, σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΑΕ την Τετάρτη 20 Απριλίου, ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την εποικοδομητική συνεργασία του με την ΙΑΤΑ, η οποία συνέτεινε στην άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών των Capital Controls στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά τον Αύγουστο 2015.

Ο πρόεδρος του ΣΑΑΕ Ντίνος Φραντζεσκάκης δήλωσε ότι: “η προσωπική συμβολή του κ Μαμαλάκη στην επαναφορά της ομαλότητας και στην αποφυγή πανικού στην ξένες αεροπορικές εταιρίες και τα πρακτορεία ταξιδιών ήταν καταλυτική και εξήρε την άριστη συνεργασία και άμεση παρέμβαση των δύο πλευρών στις αρμόδιες αρχές.”

undefined

Ο κος Μαμαλάκης ανέφερε ότι η επιτυχής ελληνική εμπειρία αντιμετώπισης της κρίσης, καταγράφηκε από την ΙΑΤΑ, ως παράδειγμα εφαρμογής κανόνων σε άλλες χώρες του εξωτερικού στο μέλλον και παρουσίασε στο συμβούλιο το βραβείο ‘Six Stars’ που απένειμε η ΙΑΤΑ στο ελληνικό της παράρτημα.  

 undefined

Βίκυ Σπύροπούλου ΣΑΑΕ, Γιώργος Μαμαλάκης ΙΑΤΑ, Ντίνος Φραντζεσκάκης ΣΑΑΕ – Πρόεδρος, Μιχάλης Φλεριανός – ΣΑΑΕ – Μέλος ΔΣ, Ζωή Σκρέκη- ΣΑΑΕ
Γιάννης Λεντζάκης – ΣΑΑΕ υπ. Εμπορευματικών Μεταφορών

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο