Τα νέα των μελών μας

Ροτα ΕΠΕ: Horexpo Cyprus

Η 1η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού και Τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, Μονάδων Διαμονής, Εστίασης & Ψυχαγωγίας στην Κύπρο είναι γεγονός.

Η HOREXPO CYPRUS θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου 2012 στο EXPO CYPRUS (Χώρος Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης) στη Λευκωσία.

Σε μία περίοδο ραγδαίων κοινωνικοοικονομικών αλλαγών, όπου αναζητείται διέξοδος από την ύφεση, μια εύστοχη επιχειρηματική κίνηση μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις και να αναδείξει νέες ευκαιρίες. 

Η δυναμική τουριστική αγορά της Κύπρου, η ανάγκη εκσυγχρονισμού των τουριστικών μονάδων που διαθέτει, η στρατηγική της γεωγραφική θέση, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν την Κύπρο ως το κατάλληλο προορισμό για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Παράλληλα, η αύξηση κατά 17,5% που καταγράφεται φέτος στα τουριστικά έσοδα της Κύπρου δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για νέες επενδύσεις στον τουρισμό.

Την διοργάνωση της HOREXPO CYPRUS, έχουν η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου (ΑΚΕΚ), ο επίσημος φορέας της Κύπρου και δύο κορυφαίες στο χώρο τους ελληνικές εταιρείες οργάνωσης εκθέσεων, η xenia AE και η ROTA ΑΕ.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας & Τουρισμού, έχει την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων, του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Χορηγός είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο