Τα νέα των μελών μας

ΡΟΤΑ ΕΠΕ: ‘Eκθεση horexpo Cyprus

Η 1η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού και Τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, Μονάδων Διαμονής, Εστίασης & Ψυχαγωγίας στην Κύπρο είναι γεγονός.

Η HOREXPO CYPRUS θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου 2012 στο EXPO CYPRUS (Χώρος Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης) στη Λευκωσία.

Μια σύγχρονη επαγγελματική έκθεση που θα καλύψει όλο το φάσμα για τις επιχειρήσεις εξοπλισμού και τροφοδοσίας ξενοδοχείων, μονάδων διαμονής (τουριστικά συγκροτήματα, καταλύματα), εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, fast food) και ψυχαγωγίας (καφετέριες, bars).

Οι ανάγκες του σύγχρονου τουρισμού αλλάζουν. Εμείς?

Η τουριστική βιομηχανία ανά τον κόσμο γίνεται ολοένα και πιο προκλητική, με χαρακτηριστικά έντονου ανταγωνισμού και τις σύγχρονες ανάγκες της ακόμα πιο περίπλοκες και ποικιλόμορφες.

Στην κυπριακή οικονομία, η τουριστική βιομηχανία χρόνια τώρα έχει ωριμάσει και έχει πλέον εξελιχθεί ως η ραχοκοκαλιά της, ο κύριος τομέας ανάπτυξης και μια επένδυση στρατηγικής σημασίας.

Για να διατηρήσει ο κλάδος την δυναμική του και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, θα πρέπει να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ποσοτικές και ποιοτικές απαιτήσεις του σύγχρονου τουρισμού.

Η Κύπρος αλλάζει και επαναπροσδιορίζεται τουριστικά. Εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται με νέες υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την θέση της και στο μέλλον, ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Την διοργάνωση της HOREXPO CYPRUS, έχουν η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου (ΑΚΕΚ), ο επίσημος εκθεσιακός φορέας της Κύπρου, και δύο κορυφαίες στο χώρο τους ελληνικές εταιρείες οργάνωσης εκθέσεων, η xenia AE και η ROTA ΑΕ.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας & Τουρισμού, έχει την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων, του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό RESERVED, Πρεσβευτής της έκθεσης είναι ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ και Επίσημος αερομεταφορέας, η Cyprus Airways. Το Τμήμα Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αθλητικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αποτελεί τον Οργανωτή Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και Διαγωνισμών (Τροφίμων και Ποτών) και Συνδιοργανωτή Ειδικών Εκδηλώσεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο