Τα νέα των μελών μας

ROTA AE: HOREXPO CYPRUS 2013

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στην Κυπριακή αγορά η 1η διοργάνωση, η 2η HOREXPO CYPRUS θα πραγματοποιηθεί 25 με 27 Ιανουαρίου 2013 στη Λευκωσία.

Μια ακόμα σύγχρονη επαγγελματική έκθεση που θα καλύψει όλο το φάσμα για τις επιχειρήσεις εξοπλισμού και τροφοδοσίας ξενοδοχείων, μονάδων διαμονής (τουριστικά συγκροτήματα, καταλύματα), εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, fast food) και ψυχαγωγίας (καφετέριες, bars).

Η 1η διοργάνωση τον Ιανουάριο 2012 πέτυχε τους στόχους της, την προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών και ουσιαστικών επαγγελματιών από τον τουριστικό κλάδο της Κύπρου. Έφερε σε άμεση επαφή την ενεργή αγορά με σημαντικές εταιρίες και έδωσε λύσεις αλλά και ένα βήμα ανάπτυξης σε όλο τον κλάδο της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδοχείων.

Την επιτυχία της 2ης διοργάνωσης υπογράφουν τρεις μεγάλες εταιρείες  στο χώρο τους. Η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου (ΑΚΕΚ), η xenia Α.Ε., και η ROTA Α.Ε.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο