Τα νέα των μελών μας

Rolco: Συνεργασία Rolco και Christeyns

undefined

 

 

Οι εταιρείες Rolco και Christeyns, ανακοίνωσαν την δημιουργία μιας νέας κοινής εταιρείας (JV) Rolco – Christeyns PC.

Στόχος αυτής της νέας εταιρείας θα είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους επαγγελματίες, καλύπτοντας τις ανάγκες της συνεχώς και ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς φιλοξενίας και εστίασης, εστιάζοντας κατ’ αρχάς στα προϊόντα και τις υπηρεσίες για Πλυντήρια και Ξενοδοχεία, και στη συνέχεια στις υπηρεσίες καθαρισμού της βιομηχανίας και βιοτεχνίας Τροφίμων και Ποτών.

Η νέα Rolco – Christeyns PC. στοχεύει να γίνει η πρώτη επιλογή του επαγγελματία στην προσπάθεια μεγιστοποίησης της αποδοτικότητάς του μέσα από την συνεχή υποστήριξη της αποτελεσματικής και ευέλικτης οργάνωσης, την προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την τεχνογνωσία στην διαχείριση πόρων και παραγωγικότητας.

Η καινούργια εταιρεία Rolco-Christeyns PC. συνδυάζει την εμπειρία και τις συγκεκριμένες γνώσεις του κάθε εταίρου, δημιουργώντας ένα νέο μοναδικό σχήμα με την δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαριότητας και υγιεινής για επαγγελματικούς χώρους και ιματισμό.

Σημειώνεται ότι η Rolco προσφέρει την εμπειρία 65 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην Ελληνική αγορά σε συνδυασμό με την παραγωγική δυνατότητα και την πλούσια γκάμα προϊόντων της.

Η Christeyns προσφέρει την διεθνή της εμπειρία και τις γνώσεις στις κατηγορίες επαγγελματικών καθαριστικών και απολυμαντικών ιδιαίτερα δε στη διαχείριση μεγάλων μονάδων, προσφέροντας επιπλέον πρωτοπόρα τεχνογνωσία στην διαχείριση ενέργειας και φυσικών πόρων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο