Τα νέα των μελών μας

Revival: Τηλεργασία και πρόωρη καταβολή δώρου Πάσχα από τη Revival

undefined

 

Η Revival αντιλαμβανόμενη τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και παγκοσμίως  λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19 και έχοντας πάντα ως βασική αρχή την ευημερία των εργαζομένων της, προχώρησε σε πρόωρη καταβολή του δώρου Πάσχα.

Η εταιρεία μας στέκεται για ακόμα μία φορά δίπλα στους ανθρώπους της, αποδεικνύοντας πως ακόμα και υπό τις τωρινές ειδικές συνθήκες, τοποθετεί στο επίκεντρο των προσπαθειών της τους εργαζόμενούς της.

Συγχρόνως, εφαρμόζουμε ειδικό σχέδιο τηλεργασίας με τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία που εξασφαλίζουν την ίδια απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας μας για την άριστη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Ευχόμαστε οι κινήσεις αυτές να βρουν μιμητές στις περισσότερες επιχειρήσεις της χώρας με στόχο τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού και εν γένει της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα τους επόμενους κρίσιμους δύο μήνες, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις της ιατρικής κοινότητας.

Η Revival συνιστά σύνεση και ψυχραιμία, εύχεται υγεία σε όλους και ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο