Τα νέα των μελών μας

Revival SA: Νέο app από τη Revival SA για ασυναγώνιστο customer experience!

undefined

 

H Revival Consulting Services SA ανακοινώνει το Revival Mobile App για τους πελάτες της, μία εφαρμογή που αποτελεί την πιο χαρακτηριστική έκφανση της πελατοκεντρικής προσέγγισης στην πράξη, που διέπει κάθε λειτουργία της Revival SA.

Αρχικώς, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα σε πελάτες της Revival Consulting Services SA, να διαχειρίζονται τη συνολική σχέση τους με την Revival, έχοντας εύκολη πρόσβαση σε ενεργά και ολοκληρωμένα tickets, προϊόντα, υπηρεσίες, κ.α., ενώ ταυτόχρονα με το πάτημα ενός κουμπιού προσφέρεται πρόσβαση σε λειτουργικές ενότητες δημιουργίας αιτημάτων για ραντεβού (calendar), επικοινωνία (κλήση, ηλεκτρονική αλληλογραφία, κλπ.), νέα υπηρεσία ή / και προαγορά ωρών.

undefined

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα διασύνδεσης στην υπηρεσία Business Intelligence (BI), κατόπιν σχετικού αιτήματος, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να ελέγχουν, εν κινήσει, τα υπόλοιπα πελατών, προμηθευτών, τραπεζών, ταμείων και δανείων, παρακολουθώντας παράλληλα λοιπά οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής τους, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τέλος, τίθεται στη διάθεση των χρηστών, η δυνατότητα παρακολούθησης των Νέων και των Ανακοινώσεων της εταιρείας, σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι Δημοφιλείς Υπηρεσίες παρουσιάζουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε επιχειρηματία!

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Revival Consulting Services S.A., επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «το νέο Revival Mobile App δεν καλείται να υποκαταστήσει το website της εταιρείας μας αλλά έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ψηφιακών εργαλείων που διαθέτει. Η καινοτομία και η διαδραστικότητα αποτελούν τα ιδιαίτερα ‘συστατικά’ του, που προσθέτουν σημαντική αξία στη διαχείριση της καθημερινότητας των πελατών μας! Με την παρούσα εφαρμογή, η Revival επενδύει στην αύξηση της αλληλεπίδρασης και της εμπειρίας χρήσης, στοχεύοντας στη διαρκή επικοινωνία, την ταχύτητα και την ευκολία ενημέρωσης!

Κάθε πτυχή τη σχέσης σας με την Revival, είναι στην «τσέπη» σας. Τόσο απλά. Τόσο… Revival!

Μάθετε περισσότερα για την Εφαρμογή Πελατών της Revival SA: https://www.revivalsa.com/neo-app-apo-ti-revival-sa-gia-asynagonisto-customer-experience-n-3117

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο