Τα νέα των μελών μας

Revival SA: Η Revival Κύπρου είναι γεγονός!

undefined

Η Revival SA ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία της Revival CY στην Κύπρο, με κεντρικό άξονα την στήριξη των ελληνικών εταιρειών στην προσπάθειά τους να επεκτείνουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στο νησί, αναλαμβάνοντας, Α-Ζ, όλες τις απαιτητικές λεπτομέρειες και διαδικασίες σύστασης.

Μία φιλοδοξία ετών, έχοντας πλέον βρει τη βέλτιστη σύσταση στελέχωσης συνεργατών, λαμβάνει σάρκα και οστά!

Ο Γιώργος Αντύπας, πρόεδρος της Revival SA, επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας στην Κύπρο, με σύμμαχο το καταξιωμένο στέλεχος της κυπριακής αγοράς, Χριστόδουλο Κυριακίδη, ο οποίος αναλαμβάνει ως Managing Director της Revival CY. 

undefined

Με εξειδικευμένους συμβούλους, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, η Revival CY διευκολύνει τους Έλληνες επιχειρηματίες να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της επιχείρησής τους. 

Το νέο region εκκινεί δυναμικά, πάντοτε με τις αξίες που διέπουν τη Revival SA, όπως η αξιοπιστία, η ταχύτητα και φυσικά το 360° Responsibility. 

Μάθετε περισσότερα τώρα, στο www.revivalsa.com.cy/gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο