Τα νέα των μελών μας

Revival SA: Alfred – 360 Υπηρεσία

undefined

H Revival SA με γνώμονα την ανάγκη των επιχειρήσεων για Ψηφιακό Μετασχηματισμό αναλαμβάνει τη μεταφορά της επιχείρησής σας στο cloud, με τη βοήθεια του Alfred!

O Alfred αποτελεί το προϊόν που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε να μετασχηματιστεί πλήρως ψηφιακά η εταιρεία σας.

Με τον Alfred, η Revival SA προσφέρει την ΑΠΟΛΥΤΗ 360° Υπηρεσία.

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μπορείς πλέον να έχεις το σύνολο των λειτουργιών της εταιρείας σου online & real-time, στο κινητό, το tablet ή το laptop.

Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει:

Φιλοξενία και backup στο Cloud

Οι εφαρμογές, οι ιστοσελίδες, τα e-mails και άλλα δεδομένα της εταιρείας αποθηκεύονται και «τρέχουν» από έναν φυσικό server.

Λύσεις ERP

Το σύστημα μηχανογράφησης κάθε εταιρείας αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των εργασιών στις κεντρικές αλλά και απομακρυσμένες εγκαταστάσεις της. Η σημασία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ΕRP είναι η δυνατότητα που έχει να ενοποιεί το σύνολο των τμημάτων μίας επιχείρησης σε μία βάση δεδομένων: την παραγωγή, την αποθήκη, τις πωλήσεις, τους προμηθευτές, τους πελάτες, τους ανθρώπινους πόρους εν γένει, αλλά και την οικονομική διεύθυνση. Η Revival παρέχει αξιόπιστες λύσεις για οποιοδήποτε πρόγραμμα μηχανογράφησης χρησιμοποιείτε.

Λύσεις μισθοδοσίας

Το αξιόπιστο και συγχρόνως ευέλικτο πρόγραμμα μισθοδοσίας της Revival προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τα προσωπικά και μισθολογικά στοιχεία της μισθοδοσίας του προσωπικού μιας επιχείρησης. Τώρα, όλα τα απαραίτητα στοιχεία, online στα χέρια σου!

Η διαχείριση της μισθοδοσίας και των στοιχείων εργαζομένων αποτελεί μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που πολλές φορές αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχία μία επιχείρησης. Γνωρίζοντας τις σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων, η Revival παρέχει ακριβείς και αποτελεσματικές λύσεις μισθοδοσίας, φιλικές προς τον χρήστη και απόλυτα συνυφασμένες με τις νέες τεχνολογίες. Έχοντας ως εφόδιο τα περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας αντιμετωπίζουμε με ταχύτητα και αξιοπιστία, οποιαδήποτε μισθοδοτική περίπτωση.

undefined

Λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Φορολογικής Διοίκησης είναι γεγονός και η σχέση της με την επιχείρησή σας αποτελεί κρίσιμο σημείο. Μέσω της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της πλατφόρμας my Data, οι επιχειρήσεις εκπληρώνουν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους, αυτοματοποιούν διαδικασίες και απαλλάσσονται από υποχρεώσεις που είχαν έως σήμερα, Η Revival βρίσκεται στο πλευρό σας και σε αυτό το κομβικό σημείο του ψηφιακού μετασχηματισμού και σας δίνει λύσεις σχετικά με την καταχώρηση των παραστατικών, τον χαρακτηρισμό των συναλλαγών και άλλες βασικές εργασίες.

Λύσεις Business Intelligence

Με τα εργαλεία της επιχειρησιακής νοημοσύνης (BI), η Revival αντλεί πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της επιχείρησής σας. Μέσω αναφορών, περιλήψεων, πινάκων, γραφημάτων κ.α, αναλύει και παρουσιάζει, λεπτομερώς, τα δεδομένα αυτά προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να έχετε διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, με απόλυτη ασφάλεια. Έχοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα σας, βελτιώνετε την αποδοτικότητα των καθημερινών λειτουργιών της επιχείρησής σας και οδηγείστε σε ορθολογικές αποφάσεις. Έτσι, χειρίζεστε την επιχείρησή σας με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Λογιστικές – οικονομικές – φοροτεχνικές λύσεις

Με τη χρήση των εξειδικευμένων και πλέον σύγχρονων εργαλείων που σχεδιάζει το τμήμα πληροφορικής και τεχνολογίας της Revival, προσφέρουμε τη δυνατότητα online οικονομικής εικόνας της επιχείρησής σας, ανά πάσα στιγμή, όπου και εάν βρίσκεστε, καθώς και προβλέψεις για μελλοντικά διαστήματα που εσείς επιλέγετε. Με τα εξειδικευμένα Μηχανογραφικά Πακέτα Λογιστικής, σας παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για οποιοδήποτε λογιστικό θέμα προκύψει, αντλώντας άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να εξαγάγετε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της επιχείρησής σας.

Με λίγα λόγια, όλα όσα χρειάζεστε… σε ένα, για όσο και όταν τα έχετε ανάγκη! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο