Τα νέα των μελών μας

Revival: Και 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η Revival

undefined

 

Η μοναδική εταιρεία επιχειρηματικών συμβούλων με εξειδίκευση στην τουριστική βιομηχανία. 

Δυναμική ήταν και το 2019 η παρουσία της Revival στην 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Οι Σύμβουλοι της Revival υποδέχτηκαν το κοινό και τους επαγγελματίες τουρισμού για να συζητήσουν τις ανάγκες τους και να διαμορφώσουν εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις με τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία. Το διαδραστικό περίπτερο της Revival επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της εταιρίας καθώς και για συζητήσεις με τα στελέχη αναφορικά με τα ζητήματα του κλάδου.

 undefined

Η Revival, πιστή στο όραμά της να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, επενδύει στους ανθρώπους της, εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, αναλύει και ερμηνεύει τα δεδομένα, προτείνοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα λειτουργίας. Για περισσότερο από 20 χρόνια, ενδυναμώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τον τουρισμό ως προστιθέμενη αξία.

undefined

Το περίπτερο της Revival επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων οι κκ Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, η κα Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος επιχειρηματιών και διεθνών επισκεπτών. 

Η Revival θα συνεχίσει να είναι leader στις εξελίξεις που αφορούν την συμβουλευτική προστιθέμενης αξίας και διαμορφώνοντας εξειδικευμένες λύσεις και προγράμματα για τον Τουρισμό και τους επαγγελματίες του. 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες: Βίκυ Μπουλούκου, τηλ. 210 51 56 800 (εσωτ 7919), email: vbouloukou@revivalsa.gr 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο