Τα νέα των μελών μας

Revival: Η Revival συμμετέχει στην έκθεση Xenia μετά την επιτυχημένη παρουσία στο “100% Hotel Show”

 undefined

 

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους επισκέπτες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Revival στην έκθεση “100% Hotel Show” που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2019 στο MEC Παιανίας. 

Με περισσότερους από 170 εκθέτες και 25000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο του τουρισμού. Το περίπτερο της Revival επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, εκφράζοντας ενδιαφέρον για διερεύνηση πιθανής συνεργασίας.  

undefined

Οι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του κλάδου και να συζητήσουν για τις ανάγκες τους προσφέροντάς τους καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις με τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία. 

Επόμενος σταθμός ήταν για τη Revival η έκθεση Xenia, που συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η εταιρία φιλοξενήθηκε στο Hall 2 A14/B15. 

undefined

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo. Στην Xenia, γεγονός σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και σημείο συνάντησης επιχειρηματιών και επαγγελματιών του κλάδου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να κάνουν τις ξενοδοχειακές τους επιχειρήσεις λειτουργικές και μοντέρνες. 

Η Revival παρουσίασε τις νέες καινοτόμες της υπηρεσίες που για μία ακόμα χρονιά προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο ευρύ portfolio  υπηρεσιών που προσφέρει ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο. 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες: Βίκυ Μπουλούκου, τηλ. 210 51 56 800 (εσωτ 7919), email: vbouloukou@revivalsa.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο