Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services S.A: Το πιστοποιημένο ξενοδοχείο στην Ελλάδα είναι γεγονός!

undefined

 

Η Revival Consulting Services S.Aανακοινώνει την 1η πιστοποίηση ξενοδοχείου στην Ελλάδα σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσω του διεθνώς πιστοποιημένου προτύπου Β&Wτης Swiss Approval.

Το Blue & White Certification αποτελεί την απτή και πρωτοποριακή απάντηση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την ασφάλεια και τη Δημόσια Υγεία στα τουριστικά καταλύματα της μετά – Covid εποχής. Πρόκειται για την πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει πως η ξενοδοχειακή μονάδα έχει προβεί στο σύνολο των προβλεπόμενων προληπτικών ενεργειών, ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα μετάδοσης ενός μεταδιδόμενου νοσήματος, να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά θωρακίζοντας άμεσα την ασφάλεια των υπόλοιπων επισκεπτών, να αναδείξει προστατευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που δεν εκτίθενται στον ιο και φυσικά να δραστηριοποιηθεί ευαισθητοποιώντας το προσωπικό και τους επισκέπτες.

undefined

 

Η δυνατότητα αφομοίωσης κάθε νέου πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες και κατευθύνσεις, αλλά και άμεσης εφαρμογής του αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα του εν λόγω προτύπου, δίνοντας λύση στο σημαντικό προβληματισμό των ξενοδόχων σχετικά με την ασφαλή επαναλειτουργία τους και την κάλυψη των μακροχρόνιων αναγκών τους. Το νέο ελληνικό σήμα πιστοποίησης «HealthFirst» (ΦΕΚ2084/30/5/2020), το οποίο θα εκδίδεται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, έχει ήδη ενσωματωθεί στο διεθνές πρότυπο B&W.

Η εκπαίδευση του προσωπικού, η ταχύτητα των ενεργειών, αλλά και η τήρηση των διαδικασιών που συνεχώς μεταβάλλονται σε συνδυασμό με την τεχνολογική υποστήριξη θα αποτελέσουν βασικούς άξονες, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η οποία θα είναι το καθοριστικό  ζητούμενο για τον πελάτη και το βασικό μέλημα για τον ξενοδόχο στην «Νέα Εποχή».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο