Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services S.A: Στη Revival το Business Process Management της Coffee Lab

undefined

 

Η Revival Consulting Services S.A. ανακοινώνει τη διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας της με την Coffee Lab

Με 20ετή εμπειρία στο Business Process Management η Revival, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την περαιτέρω ανάπτυξή της CoffeeLab, την  πρώτη αλυσίδα streetcafe που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept  “3rd wave coffee”.  

To νέο πλαίσιο συνεργασίας περιλαμβάνει διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το σύνολο των Οικονομικών Υπηρεσιών, το Reengineering, τη Διαχείριση Δικτύου και τις Υπηρεσίες Μηχανογράφησης

Το ισχυρό brand της CoffeeLab διαθέτει ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο καταστημάτων στα οποία τηρούνται με σχολαστική ακρίβεια οι πλέον αυστηρές διαδικασίες για την άριστη παρασκευή κάθε είδους καφέ εξαιρετικής πρώτης ύλης.

 undefined

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που αξιοποιούν την προηγμένη τεχνολογία μετατρέπει το roasting σε μια απόλυτα ελεγχόμενη  και επιστημονικά οργανωμένη διεργασία.  

Αναλύοντας τις υφιστάμενες δομές, αξιολογώντας το ανθρώπινο δυναμικό, καταγράφοντας τις υπάρχουσες διαδικασίες και εν γένει χαρτογραφώντας τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιβάλλον της εταιρείας, η Revival εγγυάται το σχεδιασμό και την εφαρμογή των βέλτιστων επιχειρηματικών διεργασιών   για μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καφέ της χώρας. 

Η Coffee Lab εμπιστεύεται την 360 responsibility φιλοσοφία της Revival και μαζί κάνουν το επόμενο βήμα! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο