Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services S.A.: Η Revival Consulting Services S.A. λανσάρει την πρωτοποριακή online υπηρεσία «Crash Test Βιωσιμότητας», αλλάζοντας τα δεδομένα στην ελληνική αγορά!

undefined

Η Revival Consulting Services S.A., στο πλαίσιο της καινοτομίας και της προσθήκης ανεκτίμητης αξίας στην ελληνική επιχειρηματικότητα, λανσάρει την πρωτοποριακή online υπηρεσία «Crash Test Βιωσιμότητας», αλλάζοντας τα δεδομένα στην ελληνική αγορά!

Στη Revival SA, ετοιμάσαμε και σας παρέχουμε, δωρεάν, τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα και αποτελεσματικά τους βασικότερους αριθμοδείκτες της επιχείρησής σας! Με αυτή την πρωτοποριακή και δυναμική υπηρεσία, καθίσταται δυνατή η ανάλυση και η ορθολογική κατανόηση των Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμός, Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης, Κατάσταση Ταμειακών Ροών), οδηγώντας στην άμεση λήψη στρατηγικών αποφάσεων!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει άμεση πληροφόρηση για τη ρευστότητα, τη δραστηριότητα και την αποδοτικότητα, προσδιορίζοντας την πραγματική κατάσταση και την υγιή βιωσιμότητα της επιχείρησης.

undefined

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και να προχωρά δυναμικά στη δημιουργία λύσεων, προσθέτοντας σημαντική αξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα, ενδυναμώνοντας τους φορείς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής.  

Η Revival Consulting Services S.A. παραμένει πιστά προσηλωμένη στον στόχο της για τη στήριξη και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων, καθώς και τη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξή τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό τους και στη βελτίωση των προοπτικών της οικονομίας της χώρας.

Το επιχειρηματικό κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει online το Crash Test Βιωσιμότητας πατώντας εδώ 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο