Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services: Με τη Revival ολοκληρώνονται οι πρώτες πιστοποιήσεις σε ελληνικά ξενοδοχεία!

undefined

 

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον έντονα εναλλασσόμενο τουριστικό κλάδο και επενδύοντας στην τεχνογνωσία των στελεχών, αλλά και των συνεργατών της προχωρά στην εφαρμογή ενός νέου προτύπου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Revival Consulting Services, Γεώργιος Αντύπας, έλαβε μέρος στην πρώτη πιλοτική δοκιμή της εφαρμογής του B&W Cert της Swiss Approval στα ξενοδοχεία «ATHENS ΟΝΕ SMART HOTEL» & «Domotel Anemolia» παρατηρώντας δια ζώσης την εφαρμογή του προτύπου που αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη πιστοποίηση στο χώρο του Τουρισμού. Μαζί με την ομάδα του κατάφερε να δώσει λύσεις στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο απαιτητικό περιβάλλον των ξενοδοχείων με σεβασμό στη λειτουργία αλλά και έμφαση στην ασφάλεια. Η πιστοποίηση ενός τουριστικού καταλύματος αποτελεί την απτή και πρωτοποριακή απάντηση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την ασφάλεια και τη Δημόσια Υγεία στα τουριστικά καταλύματα της μετά – Covid εποχής. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό σεβασμού, αφοσίωσης, αξιοπιστίας, πίστης και ακεραιότητας.

undefined

Είναι σαφές πως πρόκειται για την πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει πως η ξενοδοχειακή μονάδα έχει προβεί στο σύνολο των προβλεπόμενων προληπτικών ενεργειών (proactivesecurity), ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα μετά εξάπλωσης ενός μεταδιδόμενου νοσήματος καθώς και να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά υγείας. Θωρακίζει την ασφάλεια του προσωπικού καθώς και των επισκεπτών, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της εμπιστοσύνης του πελάτη στο κατάλυμά που έχει λάβει την πιστοποίηση.

Οι ολοένα και μεγαλύτερες ανησυχίες των Tour Operators, εταιρειών αλλά και μεμονωμένων πελατών για τα μέτρα που θα εφαρμόσουν τα ξενοδοχεία καλύπτονται απο τα αυστηρά πρωτόκολλα πιστοποίησης της Swiss Approval.

Οι κανόνες στον τομέα του τουρισμού γράφονται από την αρχή και η προσαρμογή πρέπει να είναι άμεση, ώστε να ανακτηθούν τα κεκτημένα του 2019 και να μπορέσουν οι τουριστικές μονάδες να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.

Η Revival συνεχίζει να καινοτομεί και να βρίσκεται στο πλευρό των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Γιατί η πρόληψη είναι… η μεγαλύτερη ασφάλεια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο