Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services: Η Revival Consulting Services SA προμηνύει νέες στρατηγικές συνεργασίες και επέκταση δραστηριοτήτων!

undefined

Το 2021 σηματοδοτεί μια χρονιά ορόσημο για την REVIVAL SA, στην 20ετή και πλέον πορεία της στα επιχειρηματικά δρώμενα. Μέσα στη δίνη της πανδημίας του Covid-19, κατάφερε να διαγράψει ραγδαία ανοδική τροχιά, προσφέροντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αυξάνοντας τον Κύκλο Εργασιών και την κερδοφορία της σε σημαντικό βαθμό.

Το κύμα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και η ανάγκη των επιχειρήσεων να συμβαδίσουν με τις εξελίξεις της νέας εποχής ώστε να καταστούν βιώσιμες, οδήγησαν στην κατακόρυφη αύξηση νέων τεχνολογικών λύσεων. Στη συγκυρία αυτή, η εταιρεία ανταποκρίθηκε επιτυχώς, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες του επιχειρηματικού κοινού. Στο πλαίσιο της Ψηφιακής Μετάβασης, η REVIVAL SA προχώρησε σε μια ακόμα καινοτομία, παρουσιάζοντας τον Alfred, την απόλυτη 360° digital υπηρεσία, αναλαμβάνοντας πλήρως τη μεταφορά του συνόλου των λειτουργιών της επιχείρησης στο Cloud. Η υπηρεσία προσφέρει μια ενιαία, διαισθητική εμπειρία χρήσης, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, tablet ή laptop), σε online & realtime βάση.

undefined

Στο πλαίσιο της διάχυσης της καινοτομίας, η εταιρεία παρουσιάζει στη συνέχεια την πρωτοποριακή online υπηρεσία «Crash Test Βιωσιμότητας», προσφέροντας άμεση πληροφόρηση για τους βασικότερους αριθμοδείκτες της επιχείρησης και προσδιορίζοντας τη βιωσιμότητα της.  

Επιπλέον, τη χρονιά αυτή, η REVIVAL SA διεισδύει στην αγορά της Κύπρου με κεντρικό άξονα τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων στην προσπάθειά τους να επεκτείνουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στο νησί. Με την ίδια συνταγή επιτυχίας των εξειδικευμένων συμβούλων της, σε συνδυασμό με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων καθώς και την εγγύηση της αξιοπιστίας, της ταχύτητας και του 360° Responsibility, η Revival CY διευκολύνει τους επιχειρηματίες να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους και να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της επιχείρησής τους.

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και να προχωρά δυναμικά στην δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων, προμηνύοντας νέες εξαγορές και στρατηγικές συνεργασίες το 2022 σε πολλούς τομείς. Η εταιρική ανάπτυξη του νέου έτους θα εφαρμοστεί με βασικούς άξονες τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης, της Ηπείρου και των Ιονίων νήσων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο