Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services: Η Revival Consulting Services S.A. αναλαμβάνει την αναδιάρθρωση των λειτουργιών της επιχείρησης «SEP MARKETS-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» με στόχο τον ολικό εκσυγχρονισμό της!

undefined

Η Revival Consulting Services S.A., στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των επιχειρήσεων, με στόχο τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, ανακοινώνει την ανάληψη ενός σημαντικού έργου που θα συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση ικανοποίησης των αναγκών του επιχειρηματικού και καταναλωτικού κοινού και παράλληλα στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία ανάληψης της αναδιάρθρωσης των εσωτερικών λειτουργιών της επιχείρησης «SEP-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», στοχεύοντας στον ολικό εκσυγχρονισμό της.

Η εταιρεία «SEP-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου από το 1925, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών. Με έντεκα (11) καταστήματα λιανικής και μια Κεντρική Αποθήκη (Cash N’ Carry) στον ευρύτερο Νομό των Ιωαννίνων, η εταιρεία εξυπηρετεί καθημερινά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της με το σύστημα ISO (9001, 22000).

undefined

Η συνέπεια και η αξιοπιστία αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας. Για να διασφαλίσει την προσφορά της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της, προσαρμοσμένη στις ραγδαίως μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού και καταναλωτικού κοινού, επέλεξε την REVIVAL Consulting Services SA, με την 20ετή εμπειρία στον χώρο και την πληθώρα επιτυχημένων έργων που έχει στο χαρτοφυλάκιο της, για τον σχεδιασμό και την αναδιάρθρωση της.

Η Revival Consulting Services  S.A. παραμένει πιστά προσηλωμένη στον στόχο της για τη στήριξη και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων, καθώς και τη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξή τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό τους και στη βελτίωση των προοπτικών της οικονομίας της χώρας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο