Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services: Η Revival Consulting Services ανέλαβε την ένταξη της ORLOFF RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF)

Με ιδιαίτερη χαρά, η Revival Consulting Services ανακοινώνει την επιτυχή ένταξη της επιχείρησης ORLOFF RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF), μέσω του Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Χρηματοδοτήσεων.

Η ORLOFF RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. αποτελεί σημαντικό παράδειγμα πολυτελούς τουριστικής κατασκευής στο νησί των Σπετσών, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον απολαυστικής ηρεμίας και πολυτέλειας. Η επένδυση περιλαμβάνει την ίδρυση νέων πολυτελών καταλυμάτων, υιοθετώντας σύγχρονες πράσινες τεχνολογίες και ψηφιακά συστήματα, προκειμένου να προσφέρει μια βιώσιμη και σύγχρονη τουριστική εμπειρία.

Η Revival Consulting Services εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που προάγουν την ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων. Οι σύμβουλοί μας διαθέτουν βαθιά γνώση του τομέα και εμπειρία στην επιτυχημένη υλοποίηση αναπτυξιακών στρατηγικών, ενισχύοντας την καινοτομία και τη βιωσιμότητα των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και το πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.revivalsa.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 515 6800 για να προγραμματίσετε ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο