Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services: Η Kanava Hotels & Resorts επιλέγει τη Revival Consulting Services S.A. για την Προστασία των Δεδομένων της!

 

undefined

 

Η Revival Consulting Services S.A., ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εκπόνησης του έργου συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (GDPR), για λογαριασμό της Kanava Hotels & Resorts, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του Τουρισμού.  

Στο πλαίσιο του έργου, τεκμηριώθηκε η συμμόρφωση με τις υφιστάμενες νομοθετικές απαιτήσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς κάθε πιθανός έλεγχος από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Επιπλέον, ελαχιστοποιήθηκε ο κίνδυνος επιβολής προστίμων, κυρώσεων, αγωγών και καταγγελιών, ενώ βελτιώθηκε, σε σημαντικό βαθμό, το επίπεδο οργάνωσης και ασφάλειας ηλεκτρονικών και μη συστημάτων διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων από καταλύματα. Τα ανωτέρω ενισχύουν την εμπιστοσύνη και προσδίδουν την αίσθηση της ασφάλειας των υφισταμένων και των υποψήφιων πελατών της εταιρείας. Η συμμόρφωση υλοποιήθηκε για τα καταλύματα Mystique, Vedema, Istoria, Nafsika Estate, Hommage Villa Collection στη Σαντορίνη, Parilio και Acron Villas στην Πάρο και Korona Hotel στη Μάνη.

Η φιλοσοφία της Kanava Hotels & Resorts έγκειται στη λογική πως η συμμόρφωση δεν αποτελεί μια στιγμιαία διαδικασία, αλλά βασίζεται στην καλλιέργεια «κουλτούρας προστασίας προσωπικών δεδομένων». Σε αυτό το πλαίσιο και πιστή στο όραμα της για την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στους πελάτες της, η εταιρεία εμπιστεύτηκε την Revival SA, με τη μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο, ορίζοντάς την ως Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO). Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζει τη διαρκή συμμόρφωσή της με την υφιστάμενη νομοθεσία, λαμβάνοντας εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του εκάστοτε καταλύματος. Η συγκεκριμένη πρακτική, θα μειώσει δραστικά το ψηφιακό αποτύπωμά της, θωρακίζοντας τα δεδομένα των πελατών της, προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες της και ενισχύοντας περαιτέρω την διαδικτυακή της φήμη.

undefined

H Kanava Hotels & Resorts είναι μια ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1989 από τον σημερινό Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Ηλιόπουλο, έναν από τους ισχυρότερους και πιο δημιουργικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής αγοράς της Σαντορίνης και των Κυκλάδων. Με τη σύζυγο του, Κάλια Κωνσταντινίδου κατέχουν και διαχειρίζονται με επιτυχία 3 γνωστά και βραβευμένα ξενοδοχεία 5* και 6 πολυτελείς βίλες στη Σαντορίνη, καθώς και δύο ξενοδοχεία 5* στην Πάρο. Η εταιρεία επιλέγει να είναι ο πρεσβευτής της Πολυτέλειας, αλλά και της Αυθεντικής Ελληνικής Φιλοξενίας που προσφέρεται στους πιο αποκλειστικούς προορισμούς, από συνεργάτες που παρέχουν τη μέγιστη φροντίδα και εξυπηρέτηση.

Η Revival SA παραμένει πιστά προσηλωμένη στον στόχο της για τη θέσπιση ισχυρών και υγιών προγραμμάτων διαχείρισης ιδιωτικότητας, καθώς δεν εμμένει μόνο στην έννοια της συμμόρφωσης αλλά εφαρμόζει ένα σύνολο ισχυρών πρακτικών για την πρόληψη των κινδύνων. Δεσμεύεται για την παροχή μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, παρέχοντας πρώτης τάξεως λύσεις ασφάλειας, δομώντας ένα εξ’ ορισμού περιβάλλον σεβασμού σε ζητήματα απορρήτου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο