Τα νέα των μελών μας

Revival Consulting Services: H Revival Consulting Services είναι ο Platinum χορηγός στην 100% Hotel Show 2022!

undefined

 

Η Revival Consulting Services στηρίζει έμπρακτα για ακόμα μία χρονιά, τη μεγάλη έκθεση για τους Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες, αυτή τη φορά ως Platinum Χορηγοί!

Η έκθεση 100% Hotel Show είναι η πιο Premium έκθεση στην Ελλάδα που απευθύνεται σε Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες προσθέτωντας φέτος τον πλέον βασικότερο πυλώνα της Ελληνικής Βιομηχανίας Τουρισμού, το Luxury Hospitality.

Στην εν λόγω έκθεση θα βρείτε επιλεγμένες λύσεις για βίλες, boutique hotels και πολυτελή καταλύματα, σε μια προσπάθεια ανάδειξης όλων των πτυχών του Luxury Hospitality, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες.

Η έκθεση 100% Hotel Show 2022 θα λάβει χώρα στο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 18 μέχρι και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

undefined

Η Revival Consulting Services SA, σταθερός αρωγός των επιχειρήσεων του Ελληνικού Τουρισμού από το 2000, θα δώσει βροντερό παρών, με όλα τα τμήματα της επιχείρησης να είναι εκεί!

Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης, για τις λύσεις και τις υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησή σας και φυσικά, τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις που θα συναρπάσουν!

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε πρώτοι για τα workshops που θα πραγματοποιηθούν και όλες τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που θα έχουμε ετοιμάσει!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο