Τα νέα των μελών μας

Reload Hotel Sales: H Reload Hotel Sales ανανεώνει την ιστοσελίδα της!

Η Reload Hotel Sales, μια κορυφαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που ειδικεύεται στη φιλοξενία, ανακοινώνει με περηφάνια την έναρξη της ολοκαίνουργιας ιστοσελίδας της. Με έμφαση στην καινοτομία και τη χρηστικότητα, η νέα μας ιστοσελίδα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της εταιρείας προς το να γίνει η καλύτερη στον τομέα της.

Ως ανερχόμενη δύναμη στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ και των online πωλήσεων για ξενοδοχεία, η Reload Hotel Sales κατανοεί τη σημασία μιας φιλικής προς τον χρήστη και ελκυστικής παρουσίας στο διαδίκτυο. Ο νέος ιστότοπος έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παραμένει μπροστά στις τάσεις του κλάδου και να παρέχει απαράμιλλες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η εταιρία με έδρα την Αθήνα ειδικεύεται στην παροχή κορυφαίων λύσεων μάρκετινγκ για τον τουρισμό. Βοηθάμε τα ξενοδοχεία να πετύχουν υψηλή κερδοφορία με την αποτελεσματική Διαχείριση Πωλήσεων Ξενοδοχείων με τις εξής υπηρεσίες:  

  • Yield & Revenue Management
  • Distribution
  • Kατασκευή Iστοσελίδων
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ
  • Διαχείριση Περιεχομένου & Φήμης
  • SEO & PPC

Μπορείτε να βρείτε τον ανανεωμένο ιστότοπο της εταιρίας στη διεύθυνση:  https://reloadhotelsales.com/

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας ιστοσελίδας:

   Κομψή σχεδίαση: Ο ιστότοπος διαθέτει μοντέρνο και διαισθητικό σχεδιασμό, που διευκολύνει τους επισκέπτες να πλοηγηθούν και να εξερευνήσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Ολοκληρωμένες Προσφορές Υπηρεσιών: Η Reload Hotel Sales προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακού μάρκετινγκ, προσαρμοσμένες ειδικά για τον τομέα της φιλοξενίας και ο νέος ιστότοπος παρέχει σε βάθος πληροφορίες για αυτές τις υπηρεσίες.

Άρθρα: Ο ιστότοπος διαθέτει μια ενότητα blog που παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ, τις ενημερώσεις του κλάδου και τις τάσεις.

Για ερωτήσεις μέσων ενημέρωσης ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@reloadhotelsales.com , ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://reloadhotelsales.com/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο