Τα νέα των μελών μας

Reload Hotel Sales: Επιχειρηματικά νέα της Reload Hotel Sales

 

undefined

 

Η εταιρία διαχείρισης οnline πωλήσεων για ξενοδοχεία και καταλύματα Reload Hotel Sales, αναγνώρισε το 2021 ως μία πετυχημένη χρονιά στην βιομηχανία του τουρισμού.

Ενδεικτικά αναφέρει την αύξηση των απευθείας κρατήσεων σε συνεργαζόμενα καταλύματα έως και 34% σε σύγκριση με την σεζόν του 2019.

undefined

Για το 2022 ανάφερε πως «η τουριστική περίοδος προοιωνίζεται θετική, καθώς σε συνεργαζόμενα καταλύματά μας παρουσιάζεται αύξηση διανυκτερεύσεων 140% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2021». 

Επιπλέον, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον όμιλο Avra Collection που αριθμεί 4 καταλύματα στην Κρήτη με ξενοδοχείο αναφοράς το Avra Imperial που αριθμεί 328 πολυτελή δωμάτια και σουίτες σε μία έκταση 65 στρεμμάτων.

undefined

Η Reload Hotel Sales Management επιτυγχάνει την αποτελεσματική διαχείριση Οnline πωλήσεων για ξενοδοχεία & καταλύματα. Η έμπειρη ομάδα της εταιρίας παρέχει υπηρεσίες οι οποίες αποσκοπούν:

  • Στην Μεγιστοποίηση των online πωλήσεων
  • Στην Αύξηση των απευθείας κρατήσεων
  • Στη μείωση του κόστους πωλήσεων

Η επίτευξη των στόχων αυτών, υλοποιείται μέσα από την ολιστική διαχείριση των online πωλήσεων, τη σωστή διανομή (Sales Distribution) και τη διαχείριση Yield & Revenue Management, με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων.

Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, οι συνεργάτες της Reload είναι άμεσα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις δικές σας ανάγκες.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία στο:

https://reloadhotelsales.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.