Τα νέα των μελών μας

Release & RelaxMotion: Πιστοποίηση CST – Σφραγίδα αξιοπιστίας για τους επαγγελματίες ομορφιάς και ευεξίας!

undefined

 

Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ξενοδοχειακό spa, για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία των κέντρων ομορφιάς και ευεξίας. Ο ποιοτικός έλεγχος των υπηρεσιών που παρέχονται στα κέντρα Spaείναι ένα θέμα μείζονος σημασίας που απασχολεί τη διοίκηση των Resort & Spa. Η διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας τους έγκειται, σε μεγάλο ποσοστό, στα χέρια του ανθρωπίνου δυναμικού που δραστηριοποιείται στον τουρισμό ευεξίας.

Η πιστοποίηση Certified SpaTherapist (CST)με την εγγύηση και την ποιότητα του διαπιστευμένου Φορέα Πιστοποίησης ACTA, επισφραγίζει τις ικανότητες και δεξιότητες των SpaTherapists που στελεχώνουν όλο το φάσμα των κέντρων Spa.

Οι σύμβουλοι ευεξίας καλούνται να εξεταστούν πάνω σε γνώσεις και τυπικά προσόντα που αφορούν τις θεραπείες μάλαξης και αισθητικής καθώς και τις επικοινωνιακές και διαχειριστικές τους ικανότητες. Η ξενοδοχειακή κουλτούρα, η άρτια υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών καθώς και η ανάδειξη – προώθηση των προϊόντων αποτελούν απαραίτητες δεξιότητες για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του τουρισμού.

undefined

Πλέον, η αξιολόγηση και η επιλογή προσωπικού αποτελεί μια εύκολη διαδικασία για τα τμήματα HR καθώς είναι δεδομένο ότι οι κάτοχοι της πιστοποίησης CST μπορούν να ανταπεξέλθουν επαρκώς στις απαιτήσεις της αγοράς.

Ακολουθώντας τα δρώμενα και πάντα με όραμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών Spa, η Release & RelaxMotion, διατελεί εντεταλμένο εξεταστικό κέντρο της Acta για την διεξαγωγή των εξετάσεων (CST). Επιπλέον, τα προγράμματα σπουδών της RRmotion είναι πλήρως εναρμονισμένα με την αγορά εργασίας και μπορούν να προετοιμάσουν τους υποψήφιους επαγγελματίες για την διεξαγωγή των εξετάσεων, φροντίζοντας για την κατάρτιση και ανέλιξη τους στον τομέα του Spa & Wellness.

Η εξέταση για τη πιστοποίηση CST έχει οριστεί την Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019.

Διαβάστε εδώ σχετικές πληροφορίες και επικοινωνήστε με τη Release & Relax Motion στο 210 64 322 41 & info@rrmotion.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο