Τα νέα των μελών μας

Release and Relax Motion Spa Consulting & Training Services: Το Ξενοδοχειακό Spa έχει το δικό του Hotel Spa Training Center!

 

undefined

 

Η ανάπτυξη του τουρισμού, ειδικά μετά από 2 τουριστικές περιόδους πανδημίας, είναι βασική ανάγκη για όλους τους Ξενοδόχους και για την Ελληνική οικονομία, αλλά μια ανάπτυξη θα πρέπει να γίνει πάνω σε γερές βάσεις μέσω του ικανού και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού που θα μπορέσει να απογειώσει το τουριστικό προϊόν και θα γνωρίζει πώς να προσφέρει υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Η ανάγκη αυτή, μας παρακίνησε να δημιουργήσουμε το Hotel Spa Training Center στην Αθήνα, ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης για την αναβάθμιση των στελεχών του Ξενοδοχειακού Spa (Spa Managers – Spa Therapists – Spa Receptionists κτλ).          

Τα Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά μας προγράμματα στοχεύουν στην ανάπτυξη των γνώσεων και των ικανοτήτων των στελεχών των επιχειρήσεων spa και στη βελτίωση των τρόπων παροχής wellness υπηρεσιών, καθώς και στην αύξηση των πωλήσεών τους.  

Μελετάμε διεξοδικά την αγορά του τουριστικού ξενοδοχειακού spa και μετά από μια πείρα 15 εκπαιδευτικών ετών, με χιλιάδες ώρες επαγγελματικών εκπαιδεύσεων στον τομέα του Τουρισμού, δημιουργήσαμε εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, έχοντας το στόχο να παράγουμε ικανά στελέχη που να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους πάντα με σύγχρονες τρόπους διδασκαλίας.

undefined

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται Online ή Δια Ζώσης σε τακτικό ημερολόγιο πρόγραμμα ή μπορούν να δημιουργηθούν αποκλειστικά για την εκάστοτε Τουριστική Επιχείρηση.

Hotel Spa Training Center

Οι Εκπαιδεύσεις που αναβαθμίζουν τους Spa Managers:

  1. Spa Management Training – Online

*Ειδική Έκπτωση στα μέλη του ΣΕΤΕ 40% 

Οι Εκπαιδεύσεις που εξειδικεύουν τους Spa Therapists χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  1. Spa & Massage Services: Πρωτόκολλα Υπηρεσιών Spa– Δια Ζώσης
  2. Hammam Services: Πρωτόκολλα και Διαδικασίες μέσα στο Hammam– Δια Ζώσης
  3. Spa Sales: Ανάπτυξη Πωλήσεων Υπηρεσιών και Προϊόντων Spa- Online ή Δια Ζώσης

*Ειδική Έκπτωση στα μέλη του ΣΕΤΕ 40%

¨Η διαρκής επιμόρφωση και αυτοβελτίωση είναι το καλύτερο εφόδιο για την ανάπτυξη του τουρισμού¨

Στόχος μας τη σεζόν 2022 να είναι γεμάτα τα ξενοδοχεία μας, και γεμάτα από εξειδικευμένα στελέχη!

Πληροφορίες: Release and Relax Motion Spa Consulting & Training Services, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 75, Καλλιθέα, Αθήνα, 210 6432241 – Website Training Center: www.rrmotion.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο