Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park: Ολική ανακαίνιση δωματίων και νέα γενική διεύθυνση

undefined

 

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο Νίκος Ε. Νικολαΐδης από αρχές Ιουνίου στο Radisson Blu Park Hotel, το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που ανήκει στην ομπρέλα του διεθνούς ομίλου RADISSON HOTEL GROUP, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους παγκοσμίως.

undefined

Σε συνέντευξη του ο κος Νικολαΐδης δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του πολυτελούς ξενοδοχείου τη συγκεκριμένη περίοδο, όπου ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών.

Τα νέα δωμάτια χαρακτηρίζονται από αισθητική σε contemporarychic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα και στρώματα, όπως και όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις.

undefined

 

Τα μπάνια επενδύονται από λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής με διαχρονικά υλικά και υφές.

Το ύψος της επένδυσης, που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, υπολογίζεται σε πάνω από 2.000.000€ κι έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων & εκδηλώσεων σε urban nature design.

Η συνολική εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στο StAstra roof top restaurant bar, με 360ο θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Στον 9ο όροφο λειτουργεί πανοραμική πισίνα με θέα το πράσινο του μεγαλύτερου πάρκου της Αθήνας, μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης.

undefined

Η ευτυχής συγκυρία ταυτίζεται με την ανανέωση της ευρύτερης περιοχής και ειδικά του μεγαλύτερου πάρκου του Πεδίου Άρεως, το οποίο πέρασε σε νέα εποχή με την αξιοποίηση του Άλσους Οικονομίδη, αλλά και την γενικότερη αναβάθμιση του και το άνοιγμά του στους πολίτες.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο